Fotoalbum

ALV 2014 / Frank Krake de rampondernemer ©


RAMPONDERNEMER © Dat is een naam die je niet zomaar gebruikt, daar moet heel wat voor gebeurd zijn……
 
De laatste 12 jaar uit het ondernemersleven van Frank Krake zijn dan ook het best te omschrijven als een echte rollercoaster. Krake heeft in die jaren meegemaakt wat normaal iemand in zijn hele leven niet beleeft. En daar kan hij onderhoudend en inspirerend over vertellen. Die presentatie neemt u mee in de wonderlijke achtbaan van de rampondernemer ©. Riemen vast en stevig gaan zitten voor een stortvloed aan tegenslagen die u en uw organisatie uiteindelijk beter maken. En een leuke middag of avond bezorgen.
Tegenslagen, teleurstellingen, rampen, wie heeft er in de huidige tijd niet me te maken? Het ondernemerschap is er niet eenvoudiger op geworden. Op zijn minst staan we allemaal voor enorme uitdagingen. In ons hoofd speelt weleens de gedachte aan opgeven. NIET DOEN ! Boek RAMPONDERNEMER© voor uw bedrijfsevenement, uw personeelsfeest of uw relatiedag. 
 
Want presentaties van succesondernemers zijn er al genoeg. Daar leer je niet van en die verhalen kennen we wel. Of u nu op een verjaardag in de huiselijke sfeer vertoeft of aan het netwerken bent bij uw businessclub. Waar je ook bent, altijd gaat het over de successen en veroveringen. Nooit over wat er allemaal mis kan gaan, wat er tegen kan zitten en welke uitdagingen overwonnen dienen te worden. En daar leert u nu net het meest van. Daar heeft u wat aan. Dat schudt u wakker en opent uw ogen en die van uw gasten.
 
Frank Krake maakte de vuurwerkramp van heel nabij mee, overleefde de aanslagen van 9/11

Share our website